Washingtons skitne hemmelighet

Amerikanske gigantselskaper taler varmt om klimakamp og bærekraftig utvikling, men i det stille støtter de politikere som motarbeider miljøvennlig lovgivning.

Flere amerikanske gigantselskaper som PepsiCo og Dupont taler varmt om klimakamp, men gir mer enn halvparten av sine politiske bidrag til såkalt klimaskeptikere og klimafornektere som er oppført på en liste over kongresspolitikere som aktivt motarbeider og benekter de vitenskapelige konklusjonene om menneskeskapte klimaendringer. Det viser en undersøkelse fra nyhetstjenesten Reuters ifølge Huffington Post.

Selskaper som AT&T, Google, General Electric, Verizon og Mondeles har gitt rundt en tredjedel av donasjonene sine til politikere på den samme listen.  -Washingtons skitne hemmelighet er at selv selskapene med den beste miljøprofilen ikke gir fem øre til politikere som aktivt jobber for ny klimalovgivning, uttalte senatoren Sheldon Whitehouse til magasinet Forbes.

(Kilde http://www.huffingtonpost.com/entry/companies-climate-change-donations_us_57cec288e4b0a22de096dab5?ir=Green&utm_hp_ref=greenKategorier:klima, USA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: